Ons team

Ons team bestaat uit een professioneel team van mondzorgverleners. Bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten, (paro)preventieassistenten, assistenten en tandtechnici.

Thijs Janssen
Thijs JanssenTandarts
Thijs Janssen heeft tandheelkunde gestudeerd aan het ACTA in Amsterdam.
Naast zijn opleiding heeft hij zich verdiept in acute medische situatie in de tandartsenpraktijk. Thijs heeft zich toegelegd op complexe restauratieve behandelingen en implantologie
Walid Fazli
Walid FazliTandarts
Bente KluinTandarts
Bente is in 2022 afgestudeerd aan het ACTA te Amsterdam. Tijdens en naast haar opleiding heeft zij gewerkt in diverse algemene en kindertanndhelkunde praktijken.
Edwin van Leeuwen
Edwin van LeeuwenMondzorgkundige
Tara Ahmadi
Tara AhmadiMondzorgkundige
Tara heeft haar opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd. Tijdens haar opleiding heeft zij onder andere onderzoek gedaan naar de nazorg van implantaten. Na haar opleiding heeft Tara bij verschillende verwijspraktijken voor parodontologie en implantologie gewerkt.
Angelique van Laanen
Angelique van Laanentandartsassistent
Anquelique is sinds oktober 2020 het team van Bronckhorsttandartsen komen versterken en brengt jarenlange ervaring met zich mee.
Jacquelina Gerritsen
Jacquelina Gerritsen(paro)preventie-assistent
In 1987 behaalde Jacquelina haar diploma tandartsassistente. Zij is haar loopbaan begonnen in een algemeen tandheelkundige praktijk, die al snel uitgroeide tot een verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie. Hier is zij ook getrained als preventieassistente. In 2014 heeft zij haar diploma stralingshygiëne gehaald waardoor ze bevoegd is zelfstandig röntgenfoto’s te maken.

Door haar jarenlange ervaring is Jacquelina een senior allround assistente, zij heeft hart voor individuele benadering en wensen van de patiënt. Jaquelina heeft veel affiniteit met het omgaan met angstige patiënten.

Betty Theijssen
Betty Theijssenadministratie
RebeccaBaliemedewerker
FatimaPreventieassistent
IremStudent mondzorgkunde
EdithStudent mondzorgkunde
AdKlinisch prothese technicus
MarcTandtechnicus