Mondzorgkundige gezocht

Ben jij een toegankelijk persoon en heb je een warm hart voor patiënten en heb jij een teamspirit? Heb jij een passie om mensen te motiveren een nog betere mondgezondheid na te streven?

Indien jij de collega bent die met passie werkt en van complexe casuïstiek houd , dan zit je goed bij ons.

Wij zoeken een mondhygiënist met passie voor het motiveren van patiënten endie graag in een nauw teamverband met verschillende disciplines wil samenwerken.

Wij bieden:

Bronckhorst Tandartsen bevindt zich in Hoog-Keppel, een rustiek dorpje tussen Doesburg en Doetinchem in.

Hier heb je 5 behandelkamers en het huidige team bestaat uit 2 tandartsen, 2 mondhygiënisten en 6 (preventie)assistenten. Daarnaast heeft de praktijk en eigen laboratorium en 3 medewerkers voor de tandtechniek. In de praktijk staat kwaliteit, persoonlijke service en korte lijntjes als het gaat om samenwerking centraal.

  • EMS

  • Airflow.

OPENINGSTIJDEN

Weekdagen 8:00 – 17:00

LOCATIE

ONZE WAARDEN

Bronckhorst tandartsen staat voor bereikbare kwalitief hoogwaardige mondzorg, met een grote Z. Hierbij staat service aan de patiënt centraal. De service die wij aan de patiënt leveren is te vergelijken met de service van een 3 sterren restaurant, maar troegankelijk voor iedereen. Wij zijn een centrum van innovatie en tandheelkundige kennis binnen de achterhoek.
Tandheelkunde wordt telkens complexer, het is van belang als praktijk hierop mee te groeien. Door een tandheelkundig centrum te zijn waar alle disciplines binnen de tandheelkunde worden uitgevoerd, heeft de patiënt een one-stop-shop ervaring. Door de diversiteit van kennis binnen de praktijk kunnen complexe multidisciplinare behandelingen binnenshuis worden uitgevoerd op de voor de patient vertrouwde locatie. Bronckhorst tandartsen streeft ernaar om een kenniscentrum voor tandheelkunde binnen de achterhoek te zijn en deze kennis aan collegae uit te dragen om de tandheelkunde binnen de achterhoek naar een hoger niveau te tillen.
– Voorbeeldfunctie voor de regio
– De beste tandheelkunde leveren van Nederland
– De beste klantervaring geven aan onze patiënten
– Lange termijn patiënten binding

Make An Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam