Tandartsassistente balie/backoffice

Wij zijn op zoek naar een vriendelijke gastvrije medewerker, die service voor de patiënt voorop heeft staan.

Als toekomstige collega bestaan je werkzaamheden o.a. uit:

  • Bijhouden van administratief gerelateerde taken met ons computer programma exquise next-generation

  • receptie werkzaamheden

  • Je zorgt voor een soepele doorloop van de dagprogramma’s in ons meerkamersysteem.

  • meehelpen met omloop/ sterilisatie proces.

  • Je bent gastvrouw/heer

Kan jij goed in comminiceren met patiënten en collegas?

Denk jij graag mee en zoek jij graag naar oplossingen?

Ben jij leergierig en kan jij goed in teamverband werken

Salaris marktconform. Dagen en tijden in overleg bespreekbaar.

Bronckhorst tandartsen is een jonge dynamische tandartspraktijk met vijf behandelkamers. Wij zijn een hecht gedreven team van 3 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 1 tandarts implantoloog, 3 tandtechnische medewerkers en 6 tandartsassistenten.

Ons motto is je leven lang je eigen gebit. Onze bijdrage hierin is service en patiënt gericht. Wij zijn laagdrempelig maar streven altijd naar kwalitatief hoogst haalbaarheid in de tandheelkunde. Wij beschikken en werken met moderne apparatuur en volgens de nieuwste richtlijnen. Met passie en plezier voor het vak tandheelkunde leveren wij tandheelkundige zorg voor het behouden van een goed gezond gebit in regio oost Nederland.

Indien jij de collega bent die wij zoeken dan kan je jou cv met pasfoto mailen naar: Vacature@bronckhorsttandartsen.nl

OPENINGSTIJDEN

Weekdagen 8:00 – 17:00

LOCATIE

ONZE WAARDEN

Bronckhorst tandartsen staat voor bereikbare kwalitief hoogwaardige mondzorg, met een grote Z. Hierbij staat service aan de patiënt centraal. De service die wij aan de patiënt leveren is te vergelijken met de service van een 3 sterren restaurant, maar troegankelijk voor iedereen. Wij zijn een centrum van innovatie en tandheelkundige kennis binnen de achterhoek.
Tandheelkunde wordt telkens complexer, het is van belang als praktijk hierop mee te groeien. Door een tandheelkundig centrum te zijn waar alle disciplines binnen de tandheelkunde worden uitgevoerd, heeft de patiënt een one-stop-shop ervaring. Door de diversiteit van kennis binnen de praktijk kunnen complexe multidisciplinare behandelingen binnenshuis worden uitgevoerd op de voor de patient vertrouwde locatie. Bronckhorst tandartsen streeft ernaar om een kenniscentrum voor tandheelkunde binnen de achterhoek te zijn en deze kennis aan collegae uit te dragen om de tandheelkunde binnen de achterhoek naar een hoger niveau te tillen.
– Voorbeeldfunctie voor de regio
– De beste tandheelkunde leveren van Nederland
– De beste klantervaring geven aan onze patiënten
– Lange termijn patiënten binding

Make An Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam