Ons team

Onze praktijk bestaat uit een enthousiast en vakkundig team. Het tandheelkundig belang van u staat centraal. Samen met u bepalen we welke zorg of behandeling het beste bij u past.

M.J.E.J. Janssen, Tandarts M.J.E.J. Janssen, Tandarts

Thijs Janssen heeft tandheelkunde gestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Naast zijn opleiding heeft hij zich verdiept in acute medische situatie in de tandartsenpraktijk, hij geeft hierin ook trainingen voor tandartsen en geeft reanimatieonderwijs op de faculteit Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam.

Thijs heeft zich binnen de algemene tandheelkunde toegelegd op esthetische restauraties en wortelkanaalbehandelingen.

J.Gerritsen, Assistente J.Gerritsen, Assistente

In 1987 behaalde Jacquelina haar diploma tandartsassistente. Zij is haar loopbaan begonnen in een algemeen tandheelkundige praktijk, die al snel uitgroeide tot een verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie. In 2014 heeft zij haar diploma stralingshygiëne gehaald waardoor ze bevoegd is zelfstandig röntgenfoto’s te maken.

Door haar jarenlange ervaring is Jacquelina een senior allround assistente, zij heeft hart voor individuele benadering en wensen van de patiënt. Jaquelina heeft veel affiniteit met het omgaan met angstige patiënten.

 

T.Ahmadi, Mondzorgkundige T.Ahmadi, Mondzorgkundige

Tara heeft haar opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd. Tijdens haar opleiding heeft zij onder andere onderzoek gedaan naar de nazorg van implantaten. Na haar opleiding heeft Tara bij verschillende verwijspraktijken voor parodontologie en implantologie gewerkt.